Intranet ➔

Partners

TDR wordt sinds 1 januari 2005 gesponsord door PwC en Le Champion.

PwC is hoofdsponsor van TDR. De zakelijke dienstverlener ondersteunt TDR, omdat de ambitie die TDR uitstraalt en de professionele manier van werken uitstekend past bij de bedrijfsfilosofie van het bedrijf. Daarnaast heeft PwC ook een eigen hardloopproject voor medewerkers en relaties: 'connectedrunning'. Met het project wil PwC het belang onderstrepen van een gezonde balans tussen leven en werken. 

New Balance voorziet de TDR-atleten van kleding en schoenen. Het merk kent een rijke historie. New Balance ontstond ruim 100 jaar geleden in de omgeving van Boston en is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest prominente runningbrands. New Balance streeft ernaar de optimale running schoen te maken, met de best mogelijke functionaliteit. Een schoen die optimaal aansluit bij de voet van de hardloper. 

Le Champion heeft een partnership met TDR gesloten voor drie jaar. Beide partijen hopen door middel van het partnership de loopsport in Noord-Holland verder te promoten. Le Champion is organisator van de Egmond halve marathon en de Dam tot Damloop, voor TDR twee prachtige evenementen om zich te manifesteren. 
                               

PowerBar,  Suunto,  Oosterbaan, LosseVeter.nl, Primavera, en Virtuoos  zijn als supplier aan TDR verbonden.